torstai 28. toukokuuta 2015

Tuliaisia kesäkoteihin Joko sen saa sanoa ääneen? Jokojokojookoo? Nytpä sen teille kerron, rakkaat ystävät: KESÄ JA KÄRPÄSET NIMITTÄIN OVAT TÄÄLLÄ!
 Minulle kesä tarkoittaa elämän siirtymistä ulos, eli heti kun vapaapäivä koittaa, porhallan pakoputki punaisena maalle ja jätän kaupungin pölyt taakseni. Toki elämä kaupugissakin kesällä on huomattavasti miellyttävämpää kuin kaamoksen keskellä, mutta maalaistyttö pysyy maalaistyttönä. Ulkona ollaan ja järvessä polskitaan, satoi tai paistoi.Kesän tulo tarkoittaa monelle myös mökkikauden avajaisia. Vietettiinpä avajaisia sitten omalla pirtillä tai sukulaisen paratiisissa, on matkaan mukava ottaa aina jotain viemisiä. Kynttilöitä, lyhtyjä tai vilttejä ei kannata hylätä kesälläkään. Loistava tuliainen ystävälle on tuoksukynttiläsetti, esimerkiksi kolme varsin kesäistä tuoksua terva, sauna ja koivu.


Mökki-iltamiin saapuu yleensä myös muutama kutsumaton vieras, nimittäin itikka kavereineen. Kesäisen väriset citronella-ulkotulet auttavat tunkelijoiden häädössä

Mökkiviemisiä, kuten muitakin lahjoja, saat kätevästi tilattua Puttipajan nettipuodistaVoit valita tuotteen kuin tuotteen, jonka paketoimme valmiiksi ja lähetämme haluttuun osoitteeseen. Mikäli vielä helpommalla haluaa päästä, on samaisilla sivuilla valmiita pakettivaihtoehtoja. Alla pari esimerkkiä lahjavaihtoehdoista.

Myös ihana Naissaaren myymälämme palvelee koko kesän!
Alkukesän vihreää energiaa kaikille!

-Minttu-