keskiviikko 1. huhtikuuta 2015

Ihanaa Pääsiäistä!


Leipomispuuska on kumma juttu. Saan innon taltutettua kuitenkin helpolla, koska tahdonhan saada kaiken, tänne ja heti. Kaltaiselleni ihmiselle sopii siis tämmöinen helppo ohje, ja marsipaanihulluna olisin varmasti syönyt tortun vaikka kärähtäneenä. Onneks maltoin kuitenkin seurata torttusen valmistumista tarkasti, ihan vain sen takia että saisin esille nätimpiä kuvia, heh!
Ohje on Teresa Välimäen luomus, jonka löysin Seura-lehdestä.
Puttipajan valikoimiin on muuten tullut nyt runsaasti uusia hempeitä kukkasia. Luovuus vain on rajana niiden käytössä.
Itse näkisin ne kauniina esimerkiksi ylioppilasjuhlissa tarjoilupöydän somisteena.

 


  Lammaskin pääsi jo laitumelle. Vähän jännitin sainko koko ruohikon hengiltä jättämällä sen viikonlopuksi yksin kotiin ilman vettä, mutta kummasti tuo vielä virkosi. Kyllä kirkkaanvihreä vaan on ihana väri, varsinkin näin keväällä.                           
 

Ulkona alkaa olla jo ihanan valoisaa eikä kynttilöiden polttaminen enää ole niin houkuttelevaa kuin syyshämärässä. On kuitenkin kiva vaihtaa kynttilöiden väritys samassa rytäkässä kun uusii kevätsisustusta kotiinsa.
Tämän hetken pakollinen kynttilä on tietysti munakynttilä kirkkaalla värityksellä.

Muistakaahan polttaa kynttilää aina palomattomalla alustalla! Esimerkiksi kuvassa oleva munakenno ei missään nimessä ole turvallinen polttamiseen, ainoastaan säilytykseen ja lahjapaketointiin.  


Kohta alkaa monella neljän päivän huilahdustauko. 
Nauttikaahan siitä! 
Ja te joilla on menoa ja melskettä, nauttikaa te siitä,  se tuo elämään makua!

-Minttu-