maanantai 18. toukokuuta 2015

Valmistujaisia, lakkiaisia ja muita ihania perhejuhlia”Jo joutui armas aika
ja suvi suloinen.
Kauniisti joka paikkaa
koristaa kukkanen.”

Tiesitkö, että suvivirsi on jo yli kolmesataa vuotta vanha virsi ja sitä ei vieläkään ole unohdettu. Toukokuussa  kesän korvalla, kun puut ja maa alkavat vihertymään, niin johan alkaa kouluajoilta mieleen jäänyt suvivirsi pyörimään huulilla. Hyräiletkö jo sinäkin?

 Puttipajan pallokynttilät


Kohta vietetään monessa perheessä juhlia, kun nuori valmistuu oppilaitoksesta tai pääsee ylioppilaaksi. Se on nuorelle tärkeä vaihe elämässä, jossa aloitetaan uutta elämän vaihdetta ja suunnitellaan tulevaisuutta.

Naissaaren kahvihuone


Näiden muistojen innoittamana kuvasin teille muutaman idean kevään juhliin. Näissä meidän juhlissa tarjoiltiin Naissaaren kahvihuoneen herkullista kahdensuklaan kakkua. Nam! Kakun värimaailman innoittamana tulivat mukaan Puttipajan ruskeat ja pinkit kynttilät.


Pallokynttilämme ovat ihan hittituote ja niitä valmistetaan ja pakataankin päivittäin kynttiläpajallamme Vaajakoskella. Pallokynttilöille sopii kivasti veikeä korkea jalka, jonka pallot voit täyttää värikkäällä hiekalla. Tämä jalka sopii myös maljakoksi kevyelle leikkokukalle. Pallokynttilät voit sommitella myös pieniin hurrikaaneihin. Laita reilusti hiekkaa, jotta saat upotettua pallokynttilän kannan tukevasti.

 


Valmistujaisten juhlapöytään sopivat myös manioisti pienet ruisleipäset kylmäsavustetulla lohella täytettynä. Tämä herkku on monen mieleen ja mukavasti suolainen kaiken muun makean keskellä. Lisäksi nämä ovat nopeat valmistaa. :)


 

Iloisia juhlahetkiä lukijoillemme!

- Anna -