lauantai 21. maaliskuuta 2015

Pääsiäissuunnitelmia


Heipparallaa!
Kevättunnelmissa mennään ja uskotaan viikonlopun kylmän viiman olevan vain hetkellinen puuska ennen kelien kunnollista lämpenemistä. Sitäpaitsi mitä olisi Suomen kevät ilman muutamaa takatalvea!
Pienten noitien virpomispäivä on pian täällä ja siitä viikon päästä pääsiäispyhät. Nyt on siis hyvä aika alkaa katselemaan ja keräilemään iloisen värisiä koristuksia ja kauniita kukkasia. 




 Puttipajalta saa munakynttilöitä monessa eri värissä, pilkuilla ja ilman. Huom herkullisista väreistä huolimatta eivät ole syötäviä!


Nyt on hyvä aika istuttaa rairuoho. Saman asian ajaa myös vehnänoras, joka on myös hieman tuuheampi ja isolehtisempi. Tosin se saattaa kadota parempiin suihin mikäli perheestä löytyy pitkäviiksinen karvakamu.

Alla olevassa kuvassa narsissin ruukkuna oleva koristepannu toimii hienosti myös virpojen "korina". Pupukorin taas voit täyttää eteisen pöydälle odottelemaan ahkeria virpojia palkanmaksamista varten. Saa nähdä moneenko kertaan oma pupukorini pitää täyttää ennen kyseistä päivää...


Lämpöähehkuvaa viikonloppua!

-Minttu-

2 kommenttia:

  1. Ihanat kuvat. Hyvin on pääsiäisvalmistelut lähteneet teillä käyntiin.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!:)
      Kyllä on ollut mukava kaivaa esiin pirteitä värejä. Myös Wanhan Pajan myymälässä ollaan täydessä pääsiäistohinassa. Lauantaina on on ohjelmassa mm. poniratsastusta sekä munakynttilänkastelua. Lisätietoja löytyy http://www.puttipaja.fi
      Ihanaa pääsiäistä sinulle!

      Poista