maanantai 6. kesäkuuta 2016

Nallearvonta ja täydellinen kesäpäiväKesäpäivään Elämänlangan tilan maisemissa mahtuu melkoinen määrä naurua. Iinan ja Nooan matkassa ei aika käy pitkäksi. Pellon laidalle kasattu kesäpeti täyttyi hetkessä pehmoista - nalleista, pupuista ja lampaista. Välillä ne lensivät kesätaivaalle tai päätyivät halattaviksi ja siliteltäviksi. Iina poimi pellolta kauneimmat kesäkukat äidille vietäviksi - siinä samalla tuli opastus voikukan siementen taivaalle puhaltamiseen.
 
Nooan perässä pääsimme kurkkimaan tilan lammaslaitumelle ja tutustumaan lampaisiin sekä pikkuruiseen Tähti-karitsaan. Rannasta katkotut pajut ovat tämän joukon herkkuruokaa. Päivä päättyi vuohien laitumelle - tänne tilalle hellittäviksi sopivat nelijalkaisten lisäksi Puttipajan pehmot -se on varmaa.
 
Ihanan kesäpäivän tunnelman toivon välittyvän sinne. Oman Puttipajan pehmon arvontaan voit osallistua tähän postaukseen kommentin jättämällä tai Facebookissa. Voittajia arvotaan kaksin kappalein ja voiton saa itse valita täältä. Arvonta suoritetaan kahden viikon kuluttua. Palkinto voittajalle sujautetaan Postin Paten mukaan kuljetettavaksi.
 
Kiitos Iina ja Nooa - kesäpäivä oli kanssanne täydellinen.
 
-Ilona-
 
"Painaa voi pään silkkiseen turkkiin, tarttua tassuun pehmoiseen ja suukottaa karvaista kuonoa. Illalla ystävä rakkain tahtoo viereesi nukkumaan ja kuiskaa korvaasi hiljaa hyvää yötä."