maanantai 27. huhtikuuta 2015

Iloisia värejä vappukekkereihin!Kyllä suut taas napsaa  kun vappu saapuu herkkuineen! Ja niin pitääkin, onhan vappu vanha länsimaalainen perinnejuhla, joka tuo kevään tullessaan. Kevättä onkin ihanaa juhlistaa kirkkailla väriyhdistelmillä ja kukkia pursuavilla kattauksilla. 

Minä rakensin tällä kertaa vappupöytäni ulos,silläkin uhalla että sormet kohmettuvat ja poskenpäät punertuvat. En voinut vastustaa kauan kaivattua auringonpaistetta, vaikka terassin vieressä vielä suuri lumihanki hohkasi kylmyyttään. Voin paljastaa, että kuvausten jälkeen hipsaisin sisälle tuon ylimmän kuvan tarjottimen kanssa ja nautin aimoannoksen energiaa.

 


Puttipajan kevään uutuuksiin kuuluva kakkukynttilä on hauska koriste ilman tultakin! Ja kattauksessa käytetyistä tukevista salmiakkiviinilaseista on juhlavaa juoda niin simaa kuin viiniäkin. 
Lasiset kynttilänjalat ovat edulliset sekä kätevät, niissä näet pystyy polttamaan kuvassa olevia jalallisia pallokynttilöitä, pöytäkynttilöitä sekä normaaleja kruunukynttilöitä. Ne käyvät joka juhlaan ja ovat sopivan sirot. Kyseiset jalat opettivat minut myös pallokynttilöiden faneiksi joten hurahdusvaara on olemassa!
-Minttu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti