keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Vieraana Anun raikkaassa kodissa


Anun koti on metka yhdistelmä tarinoita, kerroksellisuutta ja modernia tunnelmaa. Kodin keittiönpöydän ja sängynpäädyn on rakentanut sisustaja itse. Oleskelutilojen vanhat nojatuolit ovat saaneet uudet pukineet vakosametista - ripaus huumoria kuuluu kodin sisustukseen. Kalusteissa kohtaa suomalainen suunnittelu ja tarinat ulkomailta. Seinille nostettujen kehysten sisällä on upeita otoksia ulkomaanmatkoilta. Rohkean kontrastin vaaleudelle antaa keittiön kalusteiden musta väri - villiäkään toteutusta ei tässä kodissa vierasteta.

Puttipajalta on tänään kodin piristeeksi napattu sävyihin sopivia pallokynttilöitä. Ne sovitellaan Festivo- kynttilänjalkoihin, jotka Anu on saanut äidiltään. Maljakoihin sujautetaan värikästä koristehiekkaa, jonka pariksi nostetaan muutama tulppaani. Kukka-akvaario valmistuu kevääseen hetkessä. Värikkäiden lasipullojen keskellä päätään nostelevat värikkäisiin laseihin nostellut yrtit ja tarjolla on tietysti kevään raikkainta rahkaherkkua.

Anun raikas rahkaherkku
1 prk rahkaa
1 appelsiini
1 kiivi
2 tl vaniljasokeria
2 tl sokeria
2 rkl appelsiinimehua

Kiitos Anu raikkaan päivän tunnelmista!

-Ilona-

Puttipajalta Anun kotia pukemaan valittiin
1 kommentti:

  1. Ihanan värikästä, just kevään värejä. Vaikka itse tykkäänkin vaaleasta, näytti tuo värikkyys kauniilta. Hyvää kevään odotusta.

    VastaaPoista