perjantai 11. maaliskuuta 2016

Pääsiäisen sisustusideat!

 
Kevättä on jo ilmassa - se tuoksuu ja kuuluu lintujen lauluna. Väistämättä sitä huomaa hyräilevänsä ja innostuvansa marketin kukkatiskin edessä. Lenkkipolulta maljakkoon kerätyt oksat täyttyvät pian lehdistä ja multaan sujautetut ruohon tai vihanneskrassin siemenet itävät hetkessä vihertäviksi keitaiksi.
 
 Pöydän päälle mahtuva kasvihuone on tänään saanut sisälleen pääsiäiseen sopivan tunnelman. Kranssista muotoutuu helppo pesä munakoristeille tai itse koristelluille munille. Pohjalle leviteltiin erilaisia koristekivialueita. Kivet jäävät kasvihuoneeseen pääsiäisen jälkeenkin, silloin sinne rakennetaan pieni keijupuutarha.
 
Auringon antaessa lupauksen keväästä jää miettimään antaisiko vaaleanpunaisen sävyn valloittaa ja maalaisi seinän pätkän kodin väriläiskäksi - vai somistaisiko kuitenkin kodin pienillä pastellinsävyisillä mausteilla kevääseen. Pääsiäisenä on lupa sotkea väripalettia käyttämällä somisteissa vaaleansinistä, -punaista, lilaa ja turkoosia iloisesti sekaisin. Värileikkiä on helppo rauhoittaa ripauksella harmaata tai ropsauksella valkoista.
 
Kasvihuoneen laitamille saivat pesänsä myös kruunupäiset siivekkäät. Risukranssi on helppo koristella pajunoksilla ja höyhenillä. Kranssipesän voi täyttää kananmunilla tai munakynttilöillä. Wanhalla Pajalla poikkeavat voivat halutessaan oman kruunupään napata mukaansa eurolla.
Pikkuruiset rusetit kynttilöiden ympärille on Wanhalla Pajalla taituroinut Jonna.
 
Huimaa - ensi viikolla on jo lupa kaivaa luudat esille. Viikko kannattaa kuitenkin  aloitella lentoharjoituksilla - taidot saattavat olla hieman ruosteessa ;).
 
-Ilona-
 
Sisustustarvikkeet poimittiin linkkien takaa:
 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti