tiistai 2. huhtikuuta 2013

Tunnelmoidaan vielä hetki ennen arkeen palaamista...

Nyt on  syöty mämmiä ja muita pääsiäisen herkkuja taas vuoden tarpeiksi, ja ainakin täällä koko pääsiäinen vietettiin aurinkoisen kirpsakassa kevätilmassa.
Mikäs sen mukavampaa kuin temmeltää koko perheen voimin raittiissa ulkoilmassa aurinkolasien suojatessa vielä pimeän talven jäljiltä herkkiä silmiä!

Wanhalla Pajalla nautittiin iloisesta tunnelmasta ja erityisesti sunnuntaina aktiviteettien runsaudesta isolla porukalla. Hymyt oli herkässä pienellä ja isommallakin, kun jahdattiin aarteita, paijattiin lampaita ja poneja sekä tutkittiin paloautoa.

Alla muutamia kuvia viikonlopun tunnelmista siltä varalta ettet päässyt paikalle, tai jos pääsit niin bongaatko itsesi joukosta?Haluamme kiittää Naissaaren kahvi- ja juhlahuoneen kanssa kaikkia Naissaareen saapuneita mukavasta päivästä yhdessä sekä tietenkin lukuisia yhteistyökumppaneitamme jotta tämä upea tapahtuma saatiin järjestettyä!


Paula Vehkomäki ja lampaat
FunkyFit
Jukan Tokka eräopaspalvelu
Partiolaiset
Naissaaren näyttämö
Elmeri-poni ystävineen
Vaajakosken VPK

Kasataan kokoon jotain yhtä huikeaa myös ensi vuonna!

... Nytpä sitten lumen sulaessa kevätideat hyrräävät päissämme pörriäisen lailla valmiina rönsyilemään iloksenne tänne blogiinkin. Korvat höröllään siis surinaa kuulostellen...

- Karoliina -