lauantai 20. huhtikuuta 2013

Karvainen kaveri kylässä!

 
Aurinko paistaa jälleen, monen päivän sateiden jälkeen. Melkein kaikesta lumesta on päästy jo eroon ja tiepöly aiheuttaa aivastelua. Se on kevät nyt!
Ensimmäisen leskenlehdenkin oli harjoittelijamme Noora bongannut jäisestä maasta. Varma kevään merkki, sanoi hän.
 
Tämä työpäivä ei olekaan ihan tavallinen, sillä otin pariksi tunniksi mukaan Wanhan Pajan asiakkaita viidyttämään koirani Devin. Devi on ollut Puttipajalla töissä mukanani aiemminkin ja tämä ihmisrakas karvapallo onkin viihdyttänyt asiakkaita tanssillaan ja valloittavalla persoonallaan useasti.
 
Koitin napsaista kuvan Devistä, joka on siis rodultaan pomeranian, mutta hetkeäkään paikallaan pysymätön touhutapaus on ehkä maailman hankalin kuvattava!
 
Alla siis se mitä sain aikaiseksi...
 
 
 
Meillä on ollut touhun täyteinen viikko, sillä kassapöytä vaihtui toiseen. Eihän sitä tietenkään sitten muultakaan kalusteiden pyöritykseltä vältytty :)
 
Lisäksi suunnitteilla on viime syksynä ja joulun alla järjestetyn kaltainen kanta-asiakasilta, jonka teemana on kauneus ja terveys. Päiväkin saatiin löytyä lukkoon, joten 6.5. kannattaa varata kalenterista aikaa mikäli välimatkaa ei ole liikaa!
 
 
Vappukin on aivan tulollaan... Onko teillä jotain vappuherkkuja, munkkien ja tippaleipien lisäksi, joita on aivan pakko saada?
 
Mukavaa viikonloppua toivotellen,
 
-Karoliina-