tiistai 3. heinäkuuta 2018

Heleät kesäjuhlat




Onko Sinulla kesäjuhlat tiedossa? 
Haluaisitko ideoita kauniiseen kesäkattaukseen? 




Heleän keltainen väri on ollut ihanan paljon esillä viime vuosina. Naistenlehtien tyylisivuja koristaa keltaiset mekot, laukut ja korut. Keltainen toimii myös edelleen tehostevärinä sisustuksessa. 
Erilaiset kesän juhlat ja heleän keltainen väri ovat saaneet erityishuomion nyt myös Sisustajan Olohuoneessa, joka on sisustettu "Heleät kesäjuhlat" -teeman innoittamana. 

Tervetuloa nauttimaan kuvista ja kesäisestä juhlatunnelmasta :D






Aloitetaan kierros vanhan jalkapeilin näkymästä. Jalkapeili on saanut lisäkoristeeksi puisen helminauhan. Helminauhoilla voi helposti koristaa kauniisti erilaisia asetelmia ja se toimii myös nauhana, johon ripustaa lempivalokuvia - juhliin tai omaan kotiin toimiva elementti. 

Sänkyä koristaa keltaiset orkidea-koristekukat.





Tässä muutama kesäinen raitakynttilä, joissa heleät sävyt keltaisesta ja vihreästä. Raitakynttilöiden värit vaihtuvat aina sesonkien mukaan, mikä voisi olla Sinun suosikkisi?




Wanhalla pajalla on myynnissä Puttipajan tuotteiden lisäksi eri yrittäjien käsityötuotteita. 
Yöpöydältä löytyy veikeitä pussukoita Virkkukoukkuselta. 

"Oliks miul äsken joku ajatus päässä?” :D





Rentoa kesätunnelmaa saa helposti puisista lavoista. Sisustajan Olohuoneessa kahden lavan päälle on aseteltu vilttejä ja pehmoisia tyynyjä. Vierelle on laskettu kesäinen Come to Finland -tuotesarjaan kuuluva Hanko-tarjoiluvati sekä Puttipajan -kynttilöitä. 

Mielellään tässä istuisi viettämässä kesäiltaa kynttilöiden valossa.




Sisustajan Olohuoneessa on paljon hyödynnetty vanhoja puuovia. Yhdestä rakentuikin tällä kertaa kaunis sohvapöytä olohuoneen puolelle. Pöydillä mustan, valkoisen ja keltaisen eri sävyjä.




Ihanteellinen tarjoilupöytä on houkutteleva, mutta myös käytännöllinen. Puttipajalta löytyy monenlaisia astiastoja, joilla juhlavan näköisen tarjoilupöydän saa toteutettua. 





Iso kannellinen lasikannu hanalla toimii sekä vesiastiana että erilaisten juhlavien mehujen ja boolien annostelussa. Tarjoiluvadeiksi on pöytään valittu yksi lasinen ja yksi puinen. Pöytää koristaa lisäksi kesäpäivä-tuoksukynttilät, viherkasvit ja keltaiset koristekukat.



Muistathan kotona polttaa kynttilöitä aina ilman paperista vyötettä :)








Juhlapöydän kattaus on usein juhlien katseenkiinnittäjä. Tähän kesän juhlapöytään on valittu väreiksi vaalean keltaista, mustaa ja hopeaa. Musta-hopeisten kynttiläjalkojen päällä loistaa keltaiset metallihohto-kynttilät sekä kevään uutuuksia, mustia pisarakynttilöitä. Keltaisten lautasliinojen lisäksi pöytää koristaa keltaisia ja vihreitä kukkia.








Kattaukseen valittiin kauniit Savu-kuohuviinilasit. Kuohuviinilasit ovat myös hieno lahja juhliin vietäviksi. Puttipajan valikoimiin kuuluu myös tyylikkäitä metallisia viinipullotelineitä.



Toivottavasti sait nautittua Sisustajan Olohuoneen tunnelmasta ja jotain vinkkiä ehkäpä tuleviin juhliin. Jos haluat nähdä tämän kaiken ihan itse, tervetuloa myymäläämme Jyväskylän Naissaareen. Sitä ennen Puttipajan verkkokauppa palvelee Sinua vuoden ympäri.


Ihania kesäpäiviä kaikille! Toivottavasti näemme Wanhalla Pajalla.




- Heidi -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti