maanantai 9. lokakuuta 2017

Juhlitaan Suomea!






Tänä vuonna saamme kunnian viettää Suomen 100-vuotista juhlavuotta.

Puttipajalla on vuoden 2017 itsenäisyyspäivän kunniaksi suunniteltu juhlavia kynttilöitä sinivalkoisessa värimaailmassa. Toivomme, että mahdollisimman monen ikkunaa koristaa juhlapäivänä sinivalkoinen kynttilä. 


Juhlakynttilöiden lisäksi juhlavuosi näkyy myymälässämme Design Puoti Wanhalla Pajalla Sisustajan Olohuoneessa. Sisustuksessa on otettu teemaksi suomalaisuus, suomalainen luonto sekä Puttipajan juhlavuoden sinivalkoiset kynttilät

”Yhdessä” on Suomi100-vuoden yhteinen teema, ja Sisustajan olohuoneeseen haluttiinkin luoda tunnelma siitä, että tänne on hyvä pysähtyä, sytyttää kynttilät ja nauttia yhdessäolosta – olla yhdessä.



Juhlakynttilä-valikoima löytyy olohuoneeseen tullessa porojen keskeltä. Juhlakynttilää löytyy raitakynttilöistä, sydänkynttilöistä sekä kruunu- ja antiikkikynttilöistä. 




Suomalaisuuteen kuuluu kiinteästi metsä ja metsäneläimet, jotka ovatkin päässeet kurkkimaan olohuoneen hyllyille. Tässä pehmoisia Poro-tuotteita.



Sohvaryhmästä rakennettiin niin pehmoinen ja houkutteleva, että jokainen olohuoneessa vieraileva haluaisi istuutua hetkeksi kynttilöiden äärelle. 


Valkoiset metallihohto-kynttilät sopivat mainiosti itsenäisyyspäiväkynttilöiden lisäksi myös adventtikynttilöiksi.


Malja Suomelle!

 Sohvapöydän päälle aseteltu oksankarahka tuo luonnon tunnelmaa sisätiloihin. Pöydällä tuoksuvat lisäksi riisipuuro- ja joulusauna kynttilät, hyvin suomalaisia tuoksuja tietenkin!


 Kaunis lyhty, josta kynttilänvalo hohtaa kauniisti läpi ohuen lasin läpi.



Sängylle ovat päässeet istumaan söpöläiset Aliisa- ja Oliver-nallet. Kynttiläasetelmassa on valkoisen kynttilän lisäksi harmaan ja sinisen metallinhohtoiset sävyt sekä puinen helminauha. 


Welcome to Finland- tuotteet sattuivat sopivaan tähän Sisustan olohuoneen teemaan kuin nenä päähän. Yrittäjän tuotteet pohjautuvat klassisiin suomalaisiin matkailujulisteisiin pohjautuviin kuviin. Olohuonetta sisustettiin julisteilla, muistikirjoilla, vuoden 2018 vuosikalenterilla sekä hauskoilla keittiö-tuotteilla. Jaffa-logon muistaa vielä hyvin :)






Sisustajan olohuoneessa pääsette yhdessä pelaamaan JatkosodanTaistelutoverit- pelikorteilla. Sotahistorialliset pelikortit kertovat JR/50 4. komppanian vaiheista. Kuvat on ottanut 4. komppanian päällikkö kapteeni Tauni Kilpinen sodan aikana.




Vanhat puiset ovet tuovat tunnelmaa jo itsessään, mutta tällä kertaa olohuoneeseen on tuotu ekstra-rekvisiittaa. Puiset sukset ja sauvat, vanhat nahkaiset miesten saapikkaat sekä lasten huopikkaat ovat hauskoja yksityiskohtia ja antavat aihetta muistella menneitä aikoja.


Ruokapöydän ympärille on rakennettu juhlakattaus.

Takaseinälle on ripustettu valoverkkoa juhlavan tunnelman aikaansaamiseksi. Keskelle ruokapöytää on tuotu pöydän mittainen lankku, jonka alle on laitettu ohuesti pahvia. Tällä on saatu nostettua keskiasetelmaa. Mikä tahansa materiaali käy lankun alle, kunhan se pysyy tukevasti paikoillaan keikkumatta.


Lankulle on aseteltu pöytäkuusia, käpyjä sekä kuusenoksia kynttilöiden lomaan. Eri sarjaan kuuluvilla valkoisen ja vihreän sävyisillä ruoka-lautasilla saadaan väriä kattaukseen. Valkoiset astiat kuuluvat Laine-sarjaan. Kynttilöiden ympärille tarkoitetut koristeoksat ovat tällä kertaa päässeet koristamaan kattauksen lautasia. Ja totta kai, kattauksen kruunaa komeat valkoiset antiikkikynttilät.





Tänä syksynä olemme Wanhalla Pajalla innostuneet kranssien valmistuksesta, ja muutamia kransseja löytyykin Sisustajan olohuoneen seiniltä. Näyttävillä ruseteilla saa kransseista ja lyhdyistä näyttäviä. Ohjeet rusetin tekoon löytyy aikaisemmasta blogikirjoituksesta.



Pöydälle on eksynyt SuomiFinland100-suklaata herkkusuita varten :)

Tervetuloa Sisustajan Olohuoneeseen paikan päälle Design Wanhalle Pajalle. Myös Puttipajan verkkokaupasta löydät kynttilät ja sisustustuotteet kotiin tilattavaksi.

Oikein Hyvää Suomen Juhlavuotta kaikille - Juhlitaan yhdessä Suomea!


- Heidi -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti