perjantai 26. helmikuuta 2016

Elinan luona vierailulla
Ihanaa sujauttaa teille tunnelmia Elinan kodista nähtäville. Tämä päivä on kulunut siivillä täällä maalaismaisemassa. Kissankulmassa osataan todellakin sisustaa. Puttipajan somisteet valittiin Elinan kodin tyyliin sopiviksi. Lyhtyjä, puuhevosia, pehmeän sävyisiä tyynyjä, kynttilöitä, pupuja ja krasseja oli ilo sovitella tämän kauniin kodin mausteeksi.
 

Lumipeitteinen pikkutie kaartuu vihreän puutalon pihaan - jo silloin tulijan on aivan pakko jäädä katselemaan maiseman lisäksi talvipuutarhaa ja sen koristeita. Elina toivottelee meidät tervetulleeksi tänne maalle Reinot ja Emma- tytön kutomat raitasukat jalassa. Vanhoista ikkunoista tehdyn lasikuistin jälkeen vastaan astelee pikkuruinen Maija. Suloinen kissanpentu on juuri muuttanut uudeksi asukkaaksi tähän kotiin- Kissankulmalaiseksi.
 

Tunnelma tässä talossa on samalla raikas ja lämmin. Vanhoja puuhuonekaluja ja kuluneita pintoja on vaikea vastustaa. Ilmassa tuoksuu kahvi, kynttilöissä palaa tuli ja Maija hyrisee tyytyväisenä pupujen kainalossa.

Tästä on hyvä aloittaa Puttipajan juhlavuoden vierailut kauniissa kodeissa.

Kiitos Elina ja Maija - ihana päivä!


-Ilona-