torstai 25. kesäkuuta 2015

Kesäterveisiä Wanhalta Pajalta

Juhannus starttaa lomailukauden ja vilinää sekä vilsettä riittää, kun paikkakuntalaisten lisäksi myymälässä piipahtaa paljon matkalaisia ohikulkiessaan. Jos kesäreissua suunnittelee tekevänsä suuremmalla poppoolla, kannattaa tarkistaa hyvät ryhmäedut Puttiksen nettisivuilta. Itsellä on yksi päivä kesälomaan, joka tarkoittaa että ihanat kesätyttösemme rientävät apuun tuuraamaan.


Laskeskelin juuri, että tämän kuun alussa pyörähti käyntiin Wanhan Pajan kahdeksas kesä. Hyvässä seurassa vuodet juoksee ja meininki on ratkiriemukasta!  Asiakkaiden iloksi laitoimme myymälään pienen kesäalennuksen Puttipajan normaalihintaisista tuotteista. Kannattaa olla nopea, sillä -40% -tarjous kestää vain sunnuntaihin saakka.

Myymälässä puuhastelu ei aina ole pelkkää myyntityötä. Eilen saimme kummastuneita katseita, kun kiipeilimme ikkunalaudoille. Kyseessä oli tuotekuvaukset, jolloin malleilta ja kuvaajalta vaadittiin hiukan jopa akrobaattisia taitoja. Lisämateriaalia kuvausten onnistumisista ja epäonnistumisista päivittelemme Facebookin syövereihin.

Kuvassa oleva paita löytyy
Kimperin valikoimasta.

Lapsen mekko ja naisen hartiahuivi Helvie
sekä naisen hattu Personal Design Hat.


Lasten pipot ja paidat ovat
Kimperin mallistoa.

Toivotaan, että Pekka Pouta povaa aurinkoisempia kelejä!
- Laura -