torstai 5. helmikuuta 2015

Lumileikkejä & kuumaa kaakaota


Onneksi talven kylmyyteen mahtuu monia pieniä piristysruiskeita, kuten laskiaispullat, runebergin tortut, ystävänpäivän makeisrasiat...
Ai niin pitikö joulun jälkeen aloittaa terveellinen elämä?

Kalorien polttamiseen on onneksi monia hauskoja konsteja. Tässä kohtaa olin suunnitellut rehvastelevani kuinka vetäisen toppapöksyt päälle, ähellän monot jalkaan ja kaivelen varaston uumenista kirkkaan punaiset sukseni. Se rehvastelu saa nyt jäädä tekemättä, koska iloisen väriset sukseni ovat edelleen päivänvalon ulottumattomissa. Sohvalle en sentään jäänyt makoilemaan, vaan lähdin harjoittamaan todellista hyötyliikuntaa. Kyllä tuntui muuten muutamassa lihaksessa, kun olin koko päivän valoisimman ajan lykkinyt valtavan lumikerroksen niin parvekkeen, grillikatoksen kuin roskakatoksen päältäkin.

 Joka talvinen lumiukko sentään syntyi tänäkin vuonna!

Sisällä sitten odottivatkin vastaleivotut laskiaispullat kera kuuman kaakaon. Nams!Kuvissa Puttipajan ihania uutuustuotteita, esimerkiksi yläpuolella oleva muovinen ruusulautanen on erittäin kaunis tarjoiluastiana.

  
Omaksi ehdottomaksi lempituotteekseni on noussut muovinen pitsiliina, jota löytyy samoissa sävyissä kuin ruusulautastakin.
Kuvissa vaaleanpunainen pitsiliina ja valkoinen lautanen. Molemmat saatavissa myös harmaana. Kahvikupit ovat on Laine-sarjaamme. Kuppi on muuten niin kookas, että siitä on hyvä syödä vaikka tomaattikeittoa!

 

             
 Luistavaa laskiaista ja paljon onnen hetkiä jokaisen talveen!
-Minttu-