sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Tuoksutellaan kevättä!


Ihana aurinko on palannut, ja ilmassa aivan selvästi tuoksuu jo keväälle. Kotia on piristettävä ihan välttämättä. Kevätsiivouksenhan ne tekevät eläimetkin pesiinsä ;). Tämä on aina hyvä perustelu, kantaessasi kotiin kukkia ja aivan välttämättömiä sisustuksen ihanuuksia.
Tämä hetki vuodesta on parhainta aikaa hassutteluun. Tavallisen asetelman sijaan tuoreista kukista voi tehdä asetelman ihan johonkin muuhun, kuin tavalliseen maljakkoon. Balettitossuihin on aseteltu kukkakaupoista saatavaa Oasis-sientä. Tämä kostutetaan märäksi ennen kukkien siihen sujauttamista. Tossut on vuorattu ennen tätä sellofaanin palasilla. Kukat katkaistaan sopivan mittaisiksi. Niiden imupinta on hyvä leikata hieman viistottain. Neilikka kestää asetelmissa kiitollisena.

Oman pikkumaailman voi rakentaa kasvihuoneen suojiin koristehiekasta ja pikkuruisista minikasveista. Munankuorilla ja risuilla saa sen somistettua pääsiäisen tunnelmiin. Värikkäät lasipullot kaipaavat seurakseen vain yhtä kukan oksaa silloin molempien kauneus korostuu parhaiten.
Aurinkoa ja inspiroivia kevään päiviä toivotellen!
Ilona