sunnuntai 27. elokuuta 2017

Syksyn hehkuViilenneet aamut ja pimenneet illat kertovat tulevasta syksystä. Villasukat on kaivettava laatikoista ja sormikkaat sujautettava takin taskuun kaikelta varalta. 


Vaikka kylmyys ei aina jaksa innostaa, on syksy aikaa, jolloin saa taas iltaisin kääriytyä viltin alle ja polttaa mielin määrin kynttilöitä. Ihanaa! Näin elokuun lopussa pihlajanmarjat ovat komeimmillaan ja pian puut puhkeavat väriloistoonsa. Luonnon läheisyys ja syksyn hehku näkyvät teemana myös Sisustajan olohuoneessa. Kynttilöistä on nostettu esille pöydille ja lyhtyihin tämän vuoden syysvärit. Nallet istuvat olkilyhteen päällä ja toivottavat kävijät tervetulleiksi olohuoneeseen. 

Olohuonetta kaunistaa nauhoilla koristeltu
kranssi ja 
koristekukat. Villiviinin sävyt innostivat
kranssin koristelussa.  

Syksyn uutuus-kynttiläväri beige. Pöydälle on aseteltu kuivuneita oksia, värikkäitä kuivakukkia, syksyn satoa ja Puttipajan raita-kynttilöitä. Asetelma saa olla  hyvinkin rönsyilevä.

Kelta-oranssin sävyinen asetelma muuntautuu helposti Halloween-juhlapöydän pohjaksi, kun lisää pöydälle muutaman veikeän kurpitsalyhdyn. 

Pehmoiset Lempi-pöllöt huhuilemassa kävijöille :) Oikeat vaahteran lehdet ja pihlajanmarjat luovat tunnelmaa lyhtyjen ympärille.


Puttipajan kynttiläsävyistä tässä esillä oliivi ja petrooli. Kotona kynttilän ympärillä oleva tuote-seloste on syytä poistaa ennen kynttilän sytyttämistä.  Lämpimästi tervetuloa paikan päälle Wanhalle Pajalle ja Sisustajan olohuoneeseen. Vihreällä pohjalla olevia tuotteita löydät myös Puttipajan verkkokaupasta. 

Nautitaanhan luonnosta ja kirpeästä syyssäästä
- s
ekä tietenkin lyhdyistä, kynttilöistä ja kiireettömyydestä. 


Hyvää Syksyä Sinulle!


- Heidi -