maanantai 15. tammikuuta 2018

Laventelintuoksuinen kevätpäivä




Ihanaa kevättä kaikille!





Nyt tammikuussa olemme saaneet nauttia ihanista lumisista pakkaspäivistä. Aamuisin on voinut kurkistaa ulos ikkunasta ja ihastella vaalean violetin väristä taivasta ja valkoista lumipeitettä. Maisema on suorastaan hellinyt silmiä.

Hennon violetti väri, pakkanen ja huurteisuus ovat innostaneet myös Wanhan Pajan Sisustajan olohuoneen kevätilmeessä.


Tässä tunnelmaa Sisustajan olohuoneesta, jossa vaalean violetin sävyt ja laventelinoksat ovat päässeet valloilleen: 





Valkoista ja violetin sävyä koristekukissa ja tyynyliinoissa


Komean ruokapöydän äärelle on ihana istahtaa perheen ja ystävien kera. Tällä kertaa pöydän yläpuolelle on ripustettu hauskoja valaisimia puisen lankun päälle. Mittanauhaa ei tarvita, sillä eri tasossa roikkuvat valaisimet sopivat rentoon tyyliin.


 







Kattauksessa on käytetty valkoista ja vihreän eri sävyjä. Kynttilöiksi pöydälle on valikoitu pellavan sävyiset metallihohtokynttilät sekä oliivinsävyiset metallivekkikynttilät. Keskellä pöytää on juhlavasti iso nippu laventelinoksia lasisessa maljakossa.




Wanhalta Pajalta löytyy varmasti jokaiselle jotain pientä tuliaista tai isompaakin lahjaa. Tähän lahjakoriin on kerätty muun muassa pyyheliinoja, persoonallinen tiskiharja ja tuoksusaippua - laventelin tuoksussa ja tunnelmassa tietenkin.



Olohuoneesta löytyy kauniita peilejä, ja tässä seinäpeilin kautta näkymää sisustuksesta.



Pöydille on valittu viinimarja-tuoksukynttilöitä sekä hehkeitä pinkin sävyisiä metallihohtokynttilöitä lasisten ja hopean sävyisten kynttilänjalkojen päälle. 

Muistathan ottaa kotona aina poltto-ohjeet pois ennen kynttilän sytyttämistä :)



Laventelinoksa on tipahtanut myös sängyn päälle. 





Upeita tumman violetin värisiä lasipulloja, jotka sopivat sekä kynttilänalusiksi että koristekukille.




Keittiöstä löytyy monenlaista sisustustavaraa keittössä hääriville kotikokeille: patalappuja ja -kintaita, keittiöpyyhkeitä, violetin säyvisiä juomalaseja sekä säilytyspurnukoita. 






Keväästä ja tuoksuista inspiroituneet - tulettehan tutustumaan Sisustajan Olohuoneeseen myös paikanpäälle Naissaaren Wanhan Pajan myymäläämme, joka on auki ympäri vuoden.

Ostoksia voi tehdä myös kotisohvalta käsin Puttipajan verkkokaupan kautta osoitteessa:
https://www.puttipaja.fi/


Tunnelmallista kevättä kaikille!


- Heidi - 






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti