torstai 9. helmikuuta 2017

Pienen prinsessan synttärijuhlat




Olipa kerran tyttö vaaleanuttuinen, on yläkerran iso huone nyt valtakunta hänen leikkien.

Nallet, kissat, lampaat ja jääkarhut uinuvat seurana tytön soman.
Tahtoi ja sai hän myös keinuhevosen oman.

Huvimajassa värikkäässä tuossa, sujuu leikki moni mielikuvituksellinen.
Onpa se pehmoinen paikka myös päiväunien.

Kun tyttö kavereita kylään kutsuu, on hauskaa olla luvan kanssa hilpeän hupsu!
Mehuhetki kera jätskin maistuu pöydässä leikkisän värikkäässä.

Keittiössä on kotoisa, seesteinen tunnelma. 
Päivän päätteeksi on kiva alas istua ja nauttia kuppi kahvia.
Olla hetki kaikessa rauhassa, tuoksussa tuoreiden korvapuustien!

Olohuoneessa kohtaa vanha ja uusi.
Nostalgisen sohvan vuoraa ihana räsymatto kirjavansininen.
On se mainio koti myös värikkäiden tyynyjen.
Sukellus torkkupeiton alle ja voit suunnata katseen akkunalle.
Poltella kynttilöitä ja uppoutua kera kirjan maailmaan runojen.




  










Tytön huoneessa pääväreinä ovat valkoinen, vanha roosa ja violetti. Pehmeyttä ja leikkisyyttä tuovat lukuisat väripaletin pehmot. Tytön valtakunta on selkeä, utuinen ja pehmeä. Huoneen katseenvangitsija on tytön sängyn yläpuolella kiemurteleva magnolia-hortensiaköynnös, joka valaisee kauniisti hämäriä talvi-iltoja. Leikkisyyttä huoneeseen tuo mm. iso keinuhevonen ja koulupöydällä viihtyvät iloiset pallokynttilät pikku kynttelikössään.

Huvimaja rakennettiin lavoista, vuorattiin kasalla värikkäitä räsymattoja pehmustettiin isoilla ja pirteillä tyynyillä. Huvimajan katos koristeltiin sydämillä, pinkeillä nauhoilla ja valonauhalla.

Mehukestien kattauksessa on hauska revitellä väreillä, nyt tyttömäisellä twistillä. Vanha roosa ja violetti saivat kattauksessa kaverikseen kevään raikkaita sävyjä, vaaleaa liilaa, pinkkiä ja pirteää oranssia.

Kattauksessa käytettiin Ornamentti sarjan ihastuttavaa sävyä luumu. Katelautasina toimivat isot peltilautaset, hempeän vaaleanpunaisena ja ruskeana. Katseenvangitsijana toimiva iso valkoinen kynttelikkö sai kaverikseen pallo kynttilöitä kevään uutuussävyissä.Juhlavuutta kattaukseen tuovat hurrikaanilyhdyt: näyttävillä ruseteilla ja läpivärjätyillä kynttilöillä.

Keittiössä on valkoisen ja pellavan seesteinen tunnelma. Reippaan leivontuokion kruunaa leppoisa kahvihetki. Sydänlautaset kera keraamisten säilytyspurkkien ja pellavansävyisten tekstiilien kanssa luovat sympaattisen tunnelman. Arjen hauskuutta lisäävät alumiinitarjottimet ja vadit sekä herran ja rouvan omat esiliinat!

Olohuoneessa yhdistyvät rohkeasti uusi ja vanha. Kalusto sai kaverikseen pirteitä väriyhdistelmiä tyynyissä ja torkkupeitossa. Tyynyjen runsaus myös pehmentää sohvaryhmän klassista linjaa. Kotoisuutta tilaan tuovat denimin siniset isot räsymatot. Ikkunasermi heräteltiin eloon hortensian kukintojen värittämillä huurteisilla tuikkukipoilla. Sohvapöydällä palavat kynttilät luovat talvisiin päiviin ihananlämpöistä tunnelmaa. 

 Tervetuloa tutustumaan uudistuneeseen sisustajan olohuoneeseen Wanhalla Pajalla!

-Marjo-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti