Meillä oli hiukan erilainen perjantaiaamun aloitus täällä Wanhalla Pajalla. Päätimme ilahduttaa asiakkaita ja katoimme aamupalan syksyisen ilmeen saaneeseen Sisustajan olohuoneeseen.
Sytytimme paljon kynttilöitä ja hämärässä huoneessa tuoksui vastakeitetty puuro. Kahvi oli niin vahvaa, että varmasti jokainen sai silmänsä auki. Rasvaiset juustot maistuivat erityisen herkulliselta tummalla leivällä ja rieskarullasta sai helposti haukattua suussa sulavan elämyksen. Mukana oli myös hiukan makeaa, nimittäin Fazerin sivuilta bongatut Omar-omenamuffinit. Jottei kaikki olisi mennyt ihan mässäilyksi, tuoreet hedelmät raikastivat aamupalalautasta.
Mukana aamun aloituksessa oli 15 ennakkoonilmottautunutta ihanaa asiakasta. Oli niin mukavaa viettää aamua kanssanne ja jakaa kuulumisia. Kiitokset naurusta ja iloisesta mielestä, sillä nyt on hymyilyttänyt koko päivän, kun on saanut nauttia hyvästä seurasta napa pinkeänä. Toivottavasti teilläkin oli yhtä kivaa :)
Muffinien ohje (16kpl)
3 kananmunaa
2 dl sokeria
50 g voita
tai
margariinia
1dl maitoa
4 dl vehnäjauhoa
2 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
2-3 hapahkoa
omenaa
1/2 pussia (110g) Omar-makeisia
Tee näin
Sulata rasva. Sekoita kuivat aineet keskenään. Vatkaa munat
ja sokeri paksuksi vaahdoksi. Lisää taikinaan vuorotellen maito, sula rasva
sekä jauhoseos ja sekoita varovasti tasaiseksi. Pilko omenat kuutioiksi sekä
leikkaa Omar-makeiset kahtia. Lisää ne taikinaan. Lusikoi taikinaa
muffinivuokiin ja paista 220-astesessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes ne
ovat kypsiä. Jos teet pieniä annoksia, saattaa vähempikin aika uunissa riittää. Voit kokeilla muffinien kypsyyttä cocktailtikulla.
- Laura & Anna -
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti