perjantai 5. elokuuta 2016

Kahvio Onnenkoski - Keidas lähellä Poria!



Jos olet ajamassa Porin ohitse tai sinne menossa,
 niin tässäpä sinulle oiva paikka vierailla.

Kesällä kaunis, talvella tunnelmallinen, ympäri vuoden ystävällinen Kahvio Onnenkoski tarjoaa persoonallisen paikan poiketa nauttimaan kahvion herkuista ja upeasta luonnosta!

Ai jai mitä herkkuja siellä onkaan tarjolla. Nimittäin

Onnenkoskella savustetaan kalaa ja leivotaan joka päivä. Leivonnaisista on varaa valita, on saaristolaislimppua, munkkeja, pullia, juustokakkua, suolaisia ja makeita piirakoita. 


Jos paikalle pyörähtää lounasaikaan, niin silloin voi valita myös runsaan lounaan ja sunnuntaisin pöytään katetaan herkullinen Sunnuntailounas. Kalan ystäville vinkiksi, että j
oka päivä on tarjolla kermaista lohikeittoa.

Ihania tuliaisia

Pysähtymiseen kannattaa varata myös hiukan aikaa, sillä Onnenkoskella on myynnissä runsas valikoima upeita käsitöitä, kotimaista lahjatavaraa, käsintehtyjä kortteja, leluja, sisustustuotteita ja tietenkin Puttipajan kynttiöitä.

Täältä saat massusi täyteen ja samalla nappaat halutut ja persoonalliset tuliaiset.


Luontoelämyksiä

Nimensä mukaan Onnenkoskella on myös koski, johon voi kahviolta ostaa kalastuslupia. Kalastuksen lisäksi ympärillä olevassa kauniissa luonnossa on hyviä ulkoilu-, sienestys-, marjastusmaastoja.

Euroopanmajava ja koskikara

Perheen pienille ja luontokuvaajille tiedoksi, että mm. euroopanmajava ja koskikara -lintu viihtyvät ympäri vuotta sulana pysyvässä koskessa ja sen ympäristössä. Alueella on sijainnut vesisaha, jonka perintöä on alueen rikas kasvillisuus.


Viettäkää Rakkauspäivä Onnenkoskella!

Lempinimensä Onnenkoski, Lampinkoski on saanut lähistöllä sijaitsevasta Nimikalliosta. Kallioon ovat vuosikymmenten saatossa rakastavaiset hakanneet nimikirjaimensa ikuisen onnensa merkiksi.
Lähtekää Kahvio Onnenkosken valmistaman eväskorin kera retkelle ja ikuistakaa toinen toistenne nimet Nimikallioon!

Onnenkosken kivisiltaan pariskunnat tuovat rakkauslukkonsa symboloimaan rakkautensa kestävyyttä. Kiinnitettyään lukon he heittävät avaimen samalla toivoen pihassa olevaan Onnenkaivoon.


Pysähtyisitkö myös pidemmäksikin aikaa?


Kävelymatkan päässä kahviosta Haapijärven rannalla on vuokrattavana neljä
4-10 hengen tasokasta lamellihirsimökkiä. Jokaisessa on päämökin lisäksi puilla lämmitettävä rantasauna, hiekkaranta, laituri ja soutuvene.
Mökit sopivat perheiden lisäksi isommille ryhmille, koska ne sijaitsevat toistensa läheisyydessä. Lomat, juhlat, kokoukset, tyky-päivät ym. on helppoa pitää täällä.

Kahvio Onnenkoskelta voi tilata kaikki tarjoilut mökkiin tai poiketa paikan päälle herkuttelemaan.


Kahvio Onnenkoskeen voit tutustua tarkemmin täällä: www.onnenkoski.fi

ja mökkeihin voit tutustua täällä: www.lomatahdet.fi


Kesäisin terveisin,
Anna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti