tiistai 11. syyskuuta 2018

Käynnistetään syksy juhlavastiPuttipaja perusti kesämyymälänsä Wanhan Pajan tiloihin vuonna 2008 ja vuotta myöhemmin Wanhasta Pajasta tuli ympärivuoden auki oleva sisustusmyymälä. Asiakkaamme ihastelevat päivittäin Wanhan Pajan tunnelmallista rakennusta. 1800-luvun lopulla sahan höyrykonehuoneeksi rakennettu talo huokuu tunnelmaa ja henkii elettyä elämää. Vanha rakennus luo myymälämme upean miljöön ja mieleenpainuvia hetkiä vierailijoille.


Wanhan Pajan yläkerran ihastuttava Sisustajan Olohuone on alun perin konemestarin huoneeksi rakennettu tila, joka on muuntunut viimeisten kolmen vuoden ajan mitä erilaisimpiin tyyleihin juhlien ja vuodenaikojen mukaan. Sisustajan Olohuone on nimensä mukaisesti sisustajan paratiisi, jossa saa leikkiä tarinoilla, väreillä ja kynttilöillä. Voiko olla mitään ihanampaa!

Halusimme tänä syksynä juhlistaa Wanhan Pajan sisustusmyymälämme kymmenen vuotista historiaa. Juhlavuoden kunniaksi laitoimme Olohuoneeseen "hopeaa" esille ja sisustimme tyylikkäällä sinisellä. Ruokapöydän yläpuolen kattokruunun siniset
lämpökynttilälasit, joissa palaa tuikkukynttilät. Harmonia-kynttilänjalan päällä palaa syksyn upea uutuus-raitakynttilä - Peruskallio.  Näissä Harmonia-kynttilänjaloissa palaa mustat antiikkikynttilät. Kynttilänjalkoihin kuuluu koristeelliset lasimansetit. 
Vaajakoskelainen floristi Satu Liukko loihti Sisustajan Olohuoneeseen hurmaavia kukka-asetelmia eri sävyisistä Puttipajan koristeoksista. Kaunis sininen kukkakimppu asettui petroolin sävyiseen lasipulloon.


Lauantaina 29.9.2018 järjestetään Wanhalla Pajalla kimppukurssi, joka on suunnattu kaikille kukka-asetelmista innostuneille. Katso Tapahtumakalenteri.  

Tule ja ota kaverisi mukaan! :)Tuntuu aina juhlalta, kun sytyttää kynttilät palamaan suureen kuusihaaraiseen kruunukynttilänjalkaan. 


Upeat mustat ja hopeiset lasipallot hopeansävyisessä metallivadissa. Satu Liukon taidonnäyte, pöytäasetelma, joka tehty viinin ja luumun sävyisistä koristeoksista.  

Keltavihreä Oliivi on syksyn uusi kynttiläsävy. 

Tässä palaa Oliivi-raitakynttilä, josta löytyy oliivi-, sammal- ja petrooliraidat.  Onpa kaunis elävä pinta kynttilässä. Mikä on Sinun tämän syksyn lemppari-raitakynttilä

Meillä kynttilöissä palaa tuli vain kuvaushetkellä. Muistathan kotona ottaa vyötteet ja tarrat pois ennen kynttilän sytyttämistä. 

Puttipajan pehmoiset nallet lämmittelevät lyhdyn alla. 


Tervetuloa paikan päälle ihanaan myymäläämme Wanhaan Pajaan, joka on auki ympäri vuoden. Sisustajan Olohuoneeseen pääsee tunnelmoimaan aina kaikkina aukioloaikoina ja sinne voi tulla vaikkapa vain rentoutumaan ja oleilemaan ilman kiirettä. 

Olisi mukava kuulla teidän lukijoiden ja asiakkaiden kokemuksia Wanhan Pajan sisustusmyymälästä.

Mikä Sinua on ilahduttanut myymälässämme, entä mitä pidit Sisustajan Olohuoneesta? Onko Sinulla jokin hieno juhlaidea, sisustustyyli tai muu teema minkä haluaisit nähdä toteutuvan yläkerrassamme? Tule kertomaan niistä meille.  


Tunnelmallista syksyä kynttilöiden valossa. Ja nähdään Wanhalla Pajalla :)


- Heidi -


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti